Jepsulista : ) Onnistuin hajottamaan koko pelin asentamalla Yliopiston, joten poistin kaikki vanhat simssit ja asensin ne uudestaan ja kas kummaa, unohdin tehdä varmuuskopion downloads kansiosta o___x  Nyt se ehkä naurattaa, koska olen saanut ladattua vähän päälle 800 tiedostoa takaisin, mutta se ei ole lähelläkään sitä määrää mitä minulla oli ennen. Tuntuu jotenkin tyhjältä : D No, ainakaan peli ei ole niin hidas, alkulatauksessa ei mene enää viittä minuuttia : > 

Aloitin kuitenkin uuden pelin ja koska en muistanut, että peli oli asennettu uudestaan luulin kamera-asetusten olevan ne samat vanhat. Hups, eiväthän ne olleetkaan. Joten alku osan kuvat olivat niin sököjä, etten halua laittaa niitä tänne näytille. Aloitan suoraan esittelystä, jossa esittelen kantaisän ja hänen uuden vaimonsa : )

Kiitos niille, jotka jaksoivat lukea tuon !

1165301.jpg

Tässä on aloittaja sim ja kantaisä Chase Carter. Herra on perhetavoitteinen ja häntä miellyttää vaalea hiuksiset naissimit, joilla on hattu päässä. Kamalinta Chasen mielestä on löyhkä. Elämäntavoitteena Chasella on, että kuusi hänen lapsenlastaan menee naimisiin. Hyvin epätodennäköistä -___- kuinka kauan hän luulee elävänsä?
Chase syntyi hyvin rikkaaseen perheeseen ainoana lapsena. Hänen vanhemmillaan ei ollut aikaa hänelle työkiireiden alla. Chase vietti enemmän aikaa lastenhoitajan - tai hieman vanhempana kotiapulaisen - seurassa. Mitä vanhemmaksi Chase tuli, sitä paremmin hän tajusi, miten häntä laiminlyödään. Chase muutti pois kotoa heti täytettyään16 vuotta ja lähti Stenvall instituuttiin opiskelemaan. Mummi, äidinäiti, oli ainoa sukulainen johon hän piti yhteyttä, mutta salaa mummi oli kertonut tyttärelleen Chasen osoitteen. Vähänväliä vanhemmat olivat käyneet Chasen luona, mutta kun Chase valmistui, hän päätti ettei antaisi uutta osoitetta kenellekkään. Niin suvumme aloittaja muutti Kaunialaan ja oli valmis aloittamaan uuden elämän.
Luonnepisteet: 7-3-6-3-6

1165302.jpg

Tässä on puolestaan Chasen nykyinen vaimo, Doris Pelkonen. Hän on romantiikkatavoitteinen typykkä, joka ihailee miehessä hyvää kuntoa ja uikkareita :D Doriksen elämäntavoitteena on päästä musiikkiuran huipulle. Doris ei ole minun luoma hahmoni, vaan pelissä postimiehenä.. tai naisena, joten mitään historiaa tytöstä ei ole ;> No, Chase tapasi Doriksen tuttuun tapaan, kun tämä toi laskuja postilaatikkoon!
Luonnepisteet: 6-3-7-3-7 (melkein samat kuin Chasella)